Disney (Childhood)

9a9a4670954e4050bf3180f9e93bd002

Sinds kort volg ik 2 accounts op instagram die waarvan ik vind echt aan te raden zijn om te gaan volgen. Als ik hier over praat met deze afbeelding hierboven heb ik het natuurlijk over de accounts Childhoodmemorie.s en Disneytrowback.s  en 90stvshowstweets. Ik kom dan wel uit het jaar 2000, maar ik ken ook zo veel verschillende soorten series. Ik zit nu soms ook te denken van nee zijn ze nu al zo groot. jeetje ik ken ze nog van 10 jaar geleden. Sommige series bestaan al 13 jaar, dan kan ik ze niet allemaal meer heel erg goed herinneren, maar toch tegenwoordig heb je zo veel series waarvan ik echt denk, serieus  hoelang bestaan deze al of ik denk van jeetje deze serie lijkt wel heel erg veel op die of die. Laatst had ik een training voor mijn stage. Ik ben net als een stuk of 15 andere stagiaires als een dag eerder gekomen, dus toen we in 1 van de huisjes zaten had er iemand K3 op gezet en ik ging helemaal los met nog 4 andere. Wij dachten echt van we don’t care dit hoort ook nog gewoon bij ons.

Tot mijn grote spijt moet ik zeggen dat ik nooit de film Hannah Montana the movie heb gezien. (Dus als iemand die film heeft of weet waar ik hem kan kijken laat het mij even weten.) ook zou ik graag alle afleveringen van de Hannah Montana serie weer eens willen zien. (Dus als iemand iets weet laat het me weten. Het liefst wel in het engels met Nederlandse ondertiteling.)

Maar even weer verder naar waar ik was gebleven.

Oja de oude series. Jeetje ik mis ze alsook heel eerlijk ben toch wel heel erg en dat komt ook gewoon door alles van tegenwoordig ik bedoel wist jij dat de Teletubbies tegenwoordig kinderen hebben? Op zulke momenten ga ik mij echt heel oud voelen terwijl ik dat helemaal niet ben.

Binnenkort als ik weer eens een dag vrij ben. (Je moet mijn agenda van april zien nou dan merk je wel dat ik echt alles moet gaan plannen.) op 1 van mijn vrije dagen ga ik lekker genieten van een hele dag Disney films en series kijken. Heb jij nog een leuk idee? Laat het me zeker weten.

 

 

Ik heb ook een playlist gemaakt. Om die te vinden klik hier.

Advertenties

2 thoughts on “Disney (Childhood)

  1. Haha High School Musical! Nu ga ik de rest van de dag met dat lied in mijn hoofd zitten 😉 Hannah Montana de movie heb ik ooit eens ergens online bekeken geloof ik, maar ik weet helaas niet meer waar.. Liefs!

    Liked by 1 persoon

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s