(ex)boyfriendtroubles: #11 Nieuwe vriend/vriendin

Het is al een tijdje uit tussen jou en je oude relatie. Vrienden blijven na de relatie zat er helaas niet in en dat vind je heel erg jammer. nadat er een bepaalde tijd is verstreken hoor je dat je ex aan het daten is met een persoon die jij ook kent, maar hoe ga je daar op reageren? Er zijn genoeg mensen die het niet leuk zouden vinden als een bekende met een ex van jou gaat daten, want zij zouden het toch ook niet leuk vinden? Maar ja ste je voor het gebeurd. In prenciepe ben je heel blij voor ze, wnat ja waarom zou je van niet, maar aan de andere kant heb je ook een gedachte van hmmm jammer dat ze mij het niet zelf hebben verteld. Denken ze soms dat ik nog iets voel? Of dat ik boos zou worden?

In zo’n geval heb je altijd verschillende soorten mensen en reacties. Vandaag zal ik een aantal van deze personen/reacties proberen te omschrijven.

Welke persoon ben jij?

Ik verbreek gelijk het contact met de desbetreffende persoon

Deze persoon vind het moeilijk dat een vriendin met jou ex aan het daten is. Het hoeft niet zo te zijn dat deze persoon zijn of haar ex nog leuk vind, maar er vaak mee geconfronteerd worden kan vervelend zijn. Het is namelijk niet zonder reden uit. Hierom wil je er niet te vaak mee geconfronteerd worden dat een vriend of vriendin van jou met jou ex aan het daten is.

Ik ben blij voor ze en geef nog net geen feestje persoon

Deze persoon is helemaal over zijn of haar ex heen en wil hem of haar het aller beste voor hem of haar wensen. Het kan best moeilijk zijn om ze samen te zien, want ja het is toch een vriendin van je die samen is met je ex. Je bent zo blij voor ze dat je eigenlijk een feestje wil geven.

Ik kom er pas veel later achter via via dat een vriendin met een ex heeft persoon

Deze persoon heeft meestal/vaak het contact met zijn of haar ex allang verbroken, maar als je in 1x hoort dat een vriendin aan het ‘daten’ is met een ex kan dat schrikken zijn. (Misschien zag je het aankomen/misschien ook niet) je vind het meestal jammer dat je het niet van de des betreffende persoon hebt gehoord, want dan had je blij voor ze kunnen zijn. (Of juist heel boos als je vind dat het een soort verraad is tussen vrienden).

 

Welke persoon ben jij tussen deze 3? ben ik nog een bepaald iemand vergeten?  

 

en wat vind jij ervan als een vriend of vriendin met je ex zou gaan daten?

Advertenties

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s