To-do’s in de kerstvakantie | Gastblogger

Hooii allemaal,

Na een tijdje niets van me te laten horen (dit artikel is later online, en vorige week was er niet eens een artikel), ben ik er weer! Ik was vorige week half ziek en ik had het heel erg druk met school (afgelopen week lekker vijf toetsen gehad -_- ). En nu is het dan eindelijk vakantie! Vandaag heb ik tien dingen om te doen in de kerstvakantie.

Shoppen in de sale
Niets is heerlijker dan shoppen… toch? En omdat het december is – het einde van het jaar, dus – krijg je bij veel winkels korting. Shoppen, dus!

 

DIY’s maken
In de kerstvakantie heb je twee weken (bijna) niets te doen. Dan is er natuurlijk genoeg tijd om allerlei DIY’s te maken. Kijk op YouTube voor KerstDIY inspiratie of bedenk je eigen DIY. Wat ook leuk is: maak kerstkaarten of versier een oud notitieboekje / schrift met washitape.

Goede voornemens bedenken
Voor het nieuwe jaar heb ik vaak goede voornemens. Heb je toch niets te doen, bedenk alvast goede voornemens voor 2016!

Bordspelletjes spelen
Organiseer een avond met je vriendinnen, iedereen neemt iets lekkers mee en een ouderwets bordspel. Dat wordt sowieso een avondje vol plezier!

Bakken of koken
Kerstkoekjes, cupcakes met marsepeinen decoratie… heerlijk! Je kunt natuurlijk ook het kerstdiner koken. Lekker bakken, koken of gewoon alles opeten 😉 .

Meedoen aan winacties
In de maand december geven tijdschriften, sites en blogs altijd veel weg, omdat dit een beetje de maand van het weggeven is. Waarom zou je het niet proberen? Misschien win je wel wat (ik heb het Vlogazine gewonnen, yay)!

Geld ophalen voor het goede doel
Serious Request van 3FM, de dieren in het asiel of weet jij nog een ander goed doel? Zet je in voor iemand anders, dat zal vast gewaardeerd worden 🙂 .

Je tijd nuttig besteden
Denk hierbij aan huiswerk (ik weet dat er niets aan is), werken of misschien wil je alvast een (be)spaarplan maken voor volgend jaar? Oh ja, je moeder zal er vast ook blij mee zijn als je je kamer opruimt!

Sporten
Nou, al dat lekkere eten dat je bij Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw krijgt is niet bepaald gezond. Maar gelukkig zijn er leuke sporten! Zet je favoriete playlist op en dans er lekker op los. Je kunt natuurlijk ook een rondje gaan hardlopen.

Een bucketlist maken
Wat wil je in 2017 allemaal bereikt hebben of gedaan hebben? Het is bewezen dat een bucketlist helpt om je doelen eerder te bereiken, dus maak een bucketlist! Leuk om erover na te denken en tja als het bewezen is dat het helpt… waarom niet?!

Dit was het artikel van vandaag, ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en tot zaterdag!

Wat gaan jullie in de kerstvakantie doen?

Liefs, Maaike ❤

Advertenties

2 thoughts on “To-do’s in de kerstvakantie | Gastblogger

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s