Hollands next top model

De jongsten maar zeker niet de minsten! We rocked this Boris 💑 #hntm #noorisdoor

A post shared by Noortje van Velzen (@noortje.van.velzen) on

 

Gisteren was het alweer zover Holland’s next top model was weer op tv. Vorige week hadden we gezien dat nynke al naar huis was gestuurd. Gisteren kregen we de metamorfose te zien en zoals we kregen te horen was anne-wytske nog nooit naar de kapper geweest, want als vrienden of familie het deden was het wel lekker makkelijk.

 

SPOILER ALERT

Akke marije kreeg het best wel moeilijk toen ze de schaar hoorde toen moest ze zich wel even groot houden. Denise moest slikken toen het net lekker lang was en toen moest de schaar er in.  Colette kreeg het heel zwaar toen ze hoorde dat eigenlijk alles er af moest ook zei ze dat ze vond dat de kapper er zelf niet eens goed uit zag. Colette had het echt zwaar, want het haar moest eraf en ze wilde het niet, maar ze wil model worden en dan moet je er gewoon voor open staan. Sommige vinden het mooi en Noor zei dat ze altijd al stiekem een ginger had willen zijn en dat is ze nu.

Colette vind haar haar echt niet mooi en ze voelt zich een man. Dit komt, omdat haar haar helemaal kort is nu eerst droeg ze extensions en nu is het helemaal puur natuur.

Persoonlijk vind ik Colette nog al arrogant, want ze was niet blij met de locatie van de shoot ze is namelijk meer een ‘stads’ mens. De andere meiden vonden de shoot er wel leuk wel leuk uit zien sommige vonden de plek echt prachtig. Oe dat was wel leuk om te horen dat ze met (knappe) mannen op de foto mochten en met honden. De honsjes vond ik zo schattig en de mannen vond ik er zo knal uit zien.  Persoonlijk vond ik Noor het leukste, want ze keek met haar boy wel echt verliefd in het water. Als ik ooit een shoot zou mogen doen zou ik dat ook het liefste in het water willen doen of in de sneeuw.

Als je een model wil worden moet je er echt alles voor geven en dat moet je weten als je ook maar mee wil beginnen.

 

Heel jammer dat Cherie naar huis gaat, want ik vind haar wel een prachtige meid, maar als ze zich niet goed voelt denk ik dat ze de goede keuze heeft gemaakt.

 

Wat vind jij van de modellen? en wie vond jij het beste?

 

Advertenties

4 thoughts on “Hollands next top model

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s