Holland’s next top model

Vanavond gaat het weer beginnen Holland’s next top model. Net zoals de afgelopen 2-3 jaar ga ik dit jaar weer kijken naar hntm. De modellen zijn al bekend bij het Nederlandse publiek, omdat de meiden dit jaar via sociaal media fans moeten proberen te halen. Aan de ene kant vind ik het wel jammer dat ze al bekend zijn, want voor mij geeft het geen waarde om nu dan de eerste aflevering nog te kijken, want ik weet toch al wie de modellen zijn. Toch ga ik kijken, want misschien valt de eerste aflevering er al iemand af of gebeurd er iets anders.

Voor de mensen die de modellen nog niet kennen zal ik ze hier even voorstellen met de sociaal media kanalen.

Akke Marije

Akke Marije (1.76m) is een nuchtere boerendochter uit Friesland. Deze 20-jarige Friese schone heeft net de HAVO afgerond samen met een opleiding tot sportmasseur. Vanaf september gaat ze de opleiding HBO Verpleegkunde volgen.  In haar vrije tijd kun je Akke Marije op het voetbalveld vinden of in de kerk, waar ze knutselles geeft aan jonge kindjes. Haar grote droom? Meelopen in de Victoria’s Secret show.

(stiekem ben ik voor Akke Marije, omdat ze uit friesland komt hihi) (deze informatie haal ik van de hntm site)

Facebook                                                          Instagram

 

Lyanne

De 19-jarige Lyanne (1.81m) weet wat hard werken is: al jarenlang werkt ze op de markt om groente en fruit te verkopen. Tijdens haar bijbaantje is ze gescout door een modellenbureau, waar ze verschillende klussen voor heeft gedaan. Lyanne ziet HNTM als kans om van haar droom een full-time beroep te kunnen maken.

Ik heb op haar instagram gekeken en ik vind haar net als Akke Marije heel mooi.

facebook                                           Instagram

 

Colette

De pittige Rotterdamse Colette (1.78m) heeft al jong geleerd om op eigen benen te staan: haar ouders wonen in Parijs! Zelf werkt Colette bij een poppodium in Rotterdam, waar ze regelmatig zelf ook de heupjes losgooit. Colette doet niet mee aan HNTM om vriendinnen te maken, maar om eindelijk dat eerste donkere model te worden dat er met de titel vandoor gaat. Aan haar sterke personality, eigen mening en wilskracht ligt het niet, want daardoor is Colette klaar om te strijden voor de winst.

Facebook                                                 Instagram

 

Denise

Denise (1.75m) is een HNTM-fan vanaf het eerste uur. Na het programma jarenlang op de voet te hebben gevolgd, vindt ze het nu tijd worden om zelf te gaan strijden voor de titel. Momenteel werkt Denise als bezorger van spareribs en in haar vrije tijd luistert ze graag naar hardstyle muziek.

Facebook                                                   Instagram

 

Lena

Lena (1.73m) is opgegroeid in het gezellige Veldhoven en volgt momenteel de opleiding tot grondstewardess. Ze heeft nog maar weinig modellenervaring en vindt haar deelname aan het programma dan ook wat spannend. Ze hoopt er met haar grote ogen en volle lippen uit te springen en zo HNTM te kunnen winnen.

Facebook                                                Instagram

 

Sarah

De Brabantse Sarah (1.75m) volgt in Eindhoven de opleiding Specifieke Doelgroepen, want ze vindt het belangrijk om maatschappelijk haar steentje bij te dragen. Vorig jaar stond Sarah al hoog in de wildcard competitie, maar ze haalde de selectie nét niet. Intussen heeft ze wat kleine modellenklussen gedaan en ze weet: nu is haar moment om te shinen!

Facebook                                       Instagram

 

Anne-Wytske

De 20-jarige Anne-Wytske (1.80m) uit Renkum heeft maar één doel voor ogen: HNTM winnen. Ze heeft al genoeg tegenslag gehad: op de middelbare school kreeg ze de ziekte van Lyme én Pfeiffer. Het heeft meer dan 6 jaar geduurd voordat ze weer helemaal genezen was. Nu wil ze model worden en lekker voor haar werk de wereld rond reizen.

Facebook                                    Instagram

 

Emma

Met haar neuspiercing en sterke Rotterdams accent valt Emma (1.80m) meteen  op. Ze hoopt vooral dat de andere kandidaten ‘flex’ zijn en er geen onderling gezeik is. Emma heeft de opleiding Grafisch Vormgeven afgerond en heeft al verschillende modellenklussen gedaan om wat ervaring op te doen. Door HNTM wil ze dit jaar echt doorbreken!

Facebook                                          Instagram

 

Cherie

Met haar 22 jaar is de Brabantse Cherie (1.75m) dit seizoen de oudste kandidaat. De vrolijke Cherie met de prachtige krullen heeft al enige ervaring in de showbizz en dit zal ze zeker in haar voordeel gaan gebruiken. Cherie wil dolgraag beroemd worden en met dat doel voor ogen gaat ze vol de strijd aan om HNTM te winnen.

Facebook                                     Instagram

 

Arantxa

Arantxa (1.75m) uit Culemborg is een dame met een sterke persoonlijkheid; iets dat in de modellenwereld anno 2016 van groot belang is! Ze weet wat ze wil en laat niet over zich heen laten lopen. Met haar HAVO diploma vers op zak wil ze nu gaan beginnen aan de studie HBO-rechten om, naast die gedroomde modellencarrière, uiteindelijk ook een top advocate te worden.

Facebook                                         Instagram

 

Noor

Met haar 16 jaar is Noor (1.75m) dit jaar het jongste meisje uit de groep. Ze werd al op jonge leeftijd gescout door verschillende modellenbureaus, maar heeft nog meer ambitie: ze wil Psychologie & Technology gaan studeren aan de TU Eindhoven. Eerst wil ze volop genieten van HNTM!

Facebook                                                   Instagram

 

Nynke

Nynke (1.75m) is een 19-jarige studente Sport & Bewegingseducatie uit Voorthuizen met een fashion-, beauty- en lifestyleblog. Ze doet af en toe al kleine modellenklusjes voor een kledingwinkel bij haar in de buurt, maar wil haar modellencarrière door HNTM naar een hoger niveau tillen.

Facebook                                                  Instagram

 

Ik zie dat bij alle dames waar een lengte bij staat ik kleiner ben. (ik ben 1,69 hihi) Al deze dames zien er prachtig uit en ik ben benieuwd welke 4 in de finale komen. Vanavond op RTL 4 om half 9 begint hntm en ik ga kijken. Jij ook??

op dit moment heb ik nog geen favoriete, want ik weet niet hoe de foto’s van de meiden er uit zien. Na vanavond heb ik wel een favoriete en die zal ik dan zeker met jullie delen. ;-p 😀 😛

Advertenties

6 thoughts on “Holland’s next top model

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s