Zeemeerminkroon nieuwe festival hit? ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

De bloemenkrans die je op festivals ziet kennen we allemaal, maar tegenwoordig komt de zeemeermin kroon ook steeds vaker in beeld. Van de verenigde staten tot Europa je zal deze kroon steeds vaker bij festivals kunnen zien.

even een kleine introductie de zeemeermin kronen zijn uitgevonden door de 27-jarige bloemist Chesea Shiels uitย Australie. Ze maakteย zelf al bloemenkronen enย besloot om met schelpen aan de slag te gaan.

de kronen zien er heel erg fantasierijk uit vind ik en dat vind ik ook heel mooi aan de kronen.

Voor kleine kronen gebruikt ze 20 schelpen en voor grote kronen gebruikt ze er 50. De schelpen die ze gebruiktย zijn schelpen uit landen/plaatsen die een overschot aan schelpen hebben en heeft ze de kroon af dan pakt ze de glitters erbij om hem beter te versieren. De kronen kunnen gebruikt worden voor festivals, verjaardagsfeesten en voor fotoshoots.

De ideeรซn die ze krijgt voor de kronen bedenkt ze helemaal zelf en soms is het zelfs op het moment dat ze bezig is dat ze een veel beter idee krijgt alles gaat dus met spontaniteit.

Als jullie meer kronen van Chesea willen zien heb ik hier een aantal afbeeldingen en de link naar haar instagram pagina. Als je hele erg nieuwsgierig bent geworden en er 1 van Chesea wil kopen dan heb ik hier een link naar haar Etsy pagina waar ze haar kronen verkoopt.

Advertenties

8 thoughts on “Zeemeerminkroon nieuwe festival hit? ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s