Boyfriendtroubles #8 Vakantie

Op vakantie gaan met je lief lijkt (en is meestal ) het aller leukste wat er maar is. Maar dan is nu de vraag waar gaan jullie heen? en maken jullie plannen voor wat jullie gaan doen tijdens de vakantie of zien jullie het allemaal wel als je op plek van bestemming bent?

  • Wil je wel op vakantie? of hou je het toch liever op dagjes weggaan met je lief? dit is echt iets waar je goed over na moet denken, want ga je samen echt op vakantie dan zit je echt elke dag aan elkaar vast ook als je even geen zin in elkaar hebt.
  • Je hebt gekozen om op vakantie te gaan, omdat je zeker weet dat je het leuk gaat vinden om elke dag bij je lief te zijn, maar dan is nu de vraag waar heen? Blijven jullie in Nederland of gaan jullie naar het buitenland?
  • Samen met je lief heb je goed gepraat en jullie hebben gekozen voor een bepaald land/ bepaalde plaats dan kunnen jullie nu na gaan denken voor hoelang jullie gaan. Willen jullie voor een paar daagjes, een week of wil je langer dan een week bij elkaar zijn.
  • Jullie weten waar jullie heen gaan en voor hoelang dan is het nu tijd om te gaan bedenken wat je allemaal mee moet nemen. Denk er wel aan dat je niet te veel spullen meeneemt, want niet elke lief vind het okay als je de helft van zijn/haar tas gebruikt, omdat je meer mee wil nemen dan dat er eigenlijk in je eigen tas kan.

Het begin van je vakantie heb je nu, maar je moet ook nog gaan bedenken of je speciaal dingen wil plannen of laat je alles maar over je heen lopen.

De we maken veel plannen voor tijdens onze vakantie relatie

Deze relatie houd toch wel een beetje van plannen, want hij/zij wil toch wel graag weten wat er allemaal gaat gebeuren tijdens de vakantie zodat er niet iets gebeurd waarover hij/zij heel erg kan gaan stressen.

De we plannen een beetje, want dan weten we zeker dat we iets te doen hebben relatie.

Deze relatie wil wel iets plannen, maar niet te veel, want dan is hij/zij bang dat ze aan allemaal dingen vast zitten en dat is soms stressen en een vakantie is toch om te gaan ontspannen?

De we plannen helemaal niks en laten alles wel over ons heen komen relatie.

Deze relatie heeft gewoon zin in een lekkere vakantie zonder plannen die jullie verplicht moeten doen. Jullie zien wel wat jullie allemaal gaan doen en dan zit er soms een dag of meerdere dagen bij dat jullie niks doen dat kan ook heel ontspannen zijn. ๐Ÿ˜€

 

Hoe was jou eerste vakantie met je lief?

Advertenties

5 thoughts on “Boyfriendtroubles #8 Vakantie

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s