Boyfriendtroubles #7 Break up

De break up…….. Het uit elkaar gaan in een relatie is nooit leuk en soms is het zelfs zo hard verscheurend dat het nog een paar maanden/jaren duurt voordat je er eindelijk overheen bent en heel soms kom je er helemaal nooit overheen. Er zijn verschillende redenen om uit elkaar te gaan, maar een welke reden het ook is de reden is nooit leuk.

Hoe zwaar de break up is maakt ook uit van hoelang de relatie was, want was de relatie maar een paar weken dan KAN  de break up een stuk minder zwaar aankomen dan als de relatie een paar maanden of zelfs een paar jaar was. Hoe langer je bij elkaar bent hoe zwaarder de break up is heb ik het gevoel.

Ook tijdens het uitgaan van een relatie zijn er verschillende soorten jongens je hebt jongens die er alles voor doen om je terug te krijgen, maar je hebt ook jongens die vrij snel een ander hebben.

De 1 dag nadat het uit is heb ik alweer een nieuwe relatie.

Deze Jongen/ex-relatie zal niet altijd heel goed voor je zijn geweest, want hij heeft al heel snel een ander het zou kunnen dat deze persoon in tijden van de relatie al met iemand anders had, maar het kan ook zijn dat hij op de dag dat het uit ging weer naar de kroeg is gegaan om een nieuw meisje te fixen. Deze jongens hoeven niet altijd even loyaal te zijn geweest in de relatie dus als je het uit hebt gemaakt is het denk ik een goede beslissing, want je wil toch een relatie die goed voor je is en die respect voor je heeft?

De ik denk nog aan je, maar ik probeer ook afleiding te zoeken ex-relatie

Deze jongen heeft je nog in zijn hoofd zitten als het uitgaat en je zal ook nog wel even in zijn hoofd blijven hangen, maar deze ex-relatie probeert het beste er van te maken door andere dingen te doen zoals met vrienden op stap, een nieuwe hobby zoeken….. Je moet niet denken dat hij geen liefdesverdriet heeft doordat hij allemaal andere dingen doet. Deze dingen doet hij juist om je te vergeten.

De ik wil je zo snel mogelijk terug ex-relatie

Van deze ex word ik toch wel een beetje bang, want hij gaat je in de gaten houden en hij zal een manier proberen te vinden om je zo snel mogelijk weer voor hem te laten vallen. Denk hierbij aan dat je hem op school vaker zal kunnen zien, je zal hem vaker bij je huis zien en je zal hem vaker zien op plekken waar jij vaak komt. (sportclub, werk, stad enz…..) Deze persoon is best wel een stalker en als je merkt dat je er bang van word dan moet je zeker met iemand praten, want je wil toch niet in angst blijven leven?? (deze ex kan natuurlijk ook van alles doen om jou jaloers te maken en dan hoef je niet bang te zijn voor deze ex.)

 

Heb jij wel eens een relatie gehad die het niet goed kon bevatten dat het uitging?

 

you-didnt-love-her-you-just-didnt-want-to-be-alone-or-may-be-she-was-just-good-for-you-ego-or-maybe-she-was-just-good-for-your-ego

Advertenties

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s