boyfriendtroubles #6 werk

Je hebt een baantje, maar je hebt ook een vriendje….. Meestal zal dit niet zo heel erg veel moeten uitmaken, maar wat nou als hij meer aandacht van je vraagt dan dat jij hem kan geven?

Jongens jongens jongens….. (meiden zijn soms even erg i know, maar dit gaat nu alleen even over jongens.)

heb je als meisje een vriendje (heb je een vriendin dan kan je hier in de plaats van vriendje/vriend vriendinnetje/vriendin neerzetten.) dan ben je natuurlijk mega blij met je relatie, maar wat zou er gebeuren als jij een baantje hebt en je relatie wil meer aandacht van je dan je hem/haar kan geven?

Je kan een aantal dingen doen als relatie, want je bent wel heel blij met je relatie, maar je vind je baantje ook belangrijk/leuk.

  • Zeg eerlijk tegen hem/haar dat je niet veel tijd hebt vanwege je baantje.
  • Zeg tegen hem/haar dat hij/zij moet accepteren dat je een baantje hebt en dat je daarom niet alle aandacht aan hem/haar kan geven.
  • Zeg tegen hem/haar dat je naast je baantje/school en hem/haar ook even tijd voor jezelf nodig hebt, want anders denk je alleen aan anderen en niet meer aan jezelf.

Je hebt ook verschillende soorten jongens/meiden in een relatie en de een kan het beter accepteren dat je niet veel tijd hebt dan de ander.

De ik haat het dat je weinig tijd voor mij hebt en als je niet meer tijd voor mij vrij maakt maak ik het uit.

Deze relatie kan heel erg overdrijven, want hij/zij wil alle aandacht van je. Deze persoon heeft liever niet dat je een baantje hebt en wil je de hele tijd voor zichzelf houden. Het zou een wonder zijn als je ook nog met vriendinnen mag afspreken. Als je je relatie een week hebt gezien en daarna wil je even 1 dag iets anders doen kan deze relatie al gaan zeuren dat je nooit tijd voor hem/haar vrij maakt. Zelf vind ik dat deze personen zich heel erg aanstellen, want ook in een relatie moet je soms tijd voor jezelf hebben.
De ik kan er wel mee leven dat je soms gewoon geen tijd voor mij hebt relatie.

Deze relatie vind het ietsje minder erg dat je soms dingen voor jezelf wil doen, maar ook hij/zij wil het liefst altijd bij je zijn en wil je nooit meer los laten.

 

De leuk dat je een baantje hebt en ik snap het wel als je soms gewoon dingen met je vrienden wil doen relatie.

Deze persoon begrijpt dat je tijd voor jezelf nodig hebt en snapt het als je een keer niet bij hem/haar wil zijn maar gewoon bij vrienden waar je leuke dingen mee doet.

 

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten relaties, maar dit waren er 3 die ik kon bedenken op het gebied van werk en hoe ze zouden kunnen reageren.

Advertenties

4 thoughts on “boyfriendtroubles #6 werk

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s