Lele pons

Och jeetje Lele Pons ik kan zo vreselijk om haar lachen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze bekende viner sinds kort is ze btw ook een youtuber en haar youtube filmpjes zijn soms nog grappiger dan haar vine filmpjes.

Over Lele Pons
Vine video fenomeen Lele Pons werd de eerste viner met 1 miljard loops. (loops is het aantal dat je video is bekeken) In 2015 had ze al meer dan 7 miljard loops bereikt. In een aantal van haar Vines, maakt ze het heel bond en bezeerd ze zich ook door in het water te ‘vallen’ of door ‘vast’ te zitten met haar jurk in een auto die dan wegrijd. Lele pons is geboren op 25 juni 1996 wat haar op dit moment 20 jaar maakt. Lele komt uit Venuzuela en is op haar 5de naar de Verenigde staten verhuist. Lele heeft geen broertjes of zusjes. Lele haar echte naam is Eleonora Pons-Maronese (maar haar roepnaam is Lele).

Ook op dit moment is Lele Pons heel populair over heel de wereld. Lele heeft ook een boek uitgebracht of en wanneer het in Nederland te koop zal zijn zou ik niet weten. Voor meer informatie over haar boek klik hier.

Ook heeft Lele pons een app uitgebracht genaamd The official Lele Pons. (deze app is verkrijgbaar voor iPhone en android.)

al haar sociaal media kanalen zijn hier te vinden.

Twitter

Facebook

Vine

Instagram

Youtube

Snapchat: Lelepons1

En om het ook nog een beetje leuker voor jullie te maken heb ik ook een aantal van haar video’s toegevoegd. Als ik eerlijk ben ik heb heel erg moeten lachen om de Spanish soap Opera. (dat is de bovenste video en het is gewoon in het Engels)

 

Kende jij Lele Pons al?

Advertenties

5 thoughts on “Lele pons

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s