boyfriendtroubles #5 vrienden

Cuteeee

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

het onderwerp vrienden, want ja jij hebt natuurlijk vrienden waar je dol graag bij wilt zijn, maar je relatie heeft ook vrienden. Wat nou als je relatie liever bij zijn/haar vrienden wilt zijn dan bij jou?

vrienden zijn er voor even of vrienden zijn er voor het leven. Vrienden hebben is echt heel erg goed, want je hebt dan mensen die je kunt vertrouwen en die je ook vertrouwd met je geheimen en ze zullen je niet zomaar uitlachen als je iets stoms hebt gedaan. (okay beste vrienden zijn dan weer anders, want dat zijn vrienden die gewoon als familie voelen en die je dus ook uit kunnen lachen wat je ook doet)

 

Je vriend of vriendin wil liever bij zijn of haar vrienden zijn dan bij jou dit kan een vrij moeilijke situatie zijn, want het aller liefste heb je natuurlijk je vriend/vriendin bij jou. Er zijn een aantal dingen die je kan doen.

  • praat er met je vriend over, omdat jij ook graag zijn tijd wil. Je wil niet dat hij alleen bij zijn vrienden is, omdat je ook zijn aandacht wil.
  • Ga een keer gezellig met hem mee en kijk hoe hij je voorstelt. stelt hij je voor als zijn vriendin? dan kan je verwachten dat hij wel serieus denkt over jullie relatie, maar stelt hij je voor als een vriendin dan kan je er nog een keer met hem over praten wat jullie nou samen zijn.
  • Als je mee gaat naar zijn vrienden toon belangstelling en leer zijn vrienden kennen misschien vind jij ze ook aardig en wil je soms ook mee chillen.
  • Als hij bij zijn vrienden is kan jij gezellig doen met je vriendinnen dat is toch ook leuk?

 

Maar wat als hij te vaak bij zijn vrienden is? praat er met hem over en vertel hoe jij je voelt, want jullie hebben een relatie en daarin moet ook worden gepraat over je gevoelens en wat je denkt en voelt bij hem.

 

De ik neem je mee naar mijn vrienden, want misschien vind jij ze ook aardig relatie.

Deze relatie wil graag dat je zijn vrienden leert kennen en hopelijk vind je ze ook aardig, want als jij kan zien hoe te gek zijn vrienden zijn vind je het misschien wat minder erg dat hij vaak bij ze is.

De ik neem je mee naar mijn vrienden zodat Β je ze kan zien, maar verder maakt het mij niet uit wat je van ze vindt.

Deze relatie wil wel dat je zijn vrienden ziet, maar hij wil niet dat jij je veel met zijn vrienden gaat bemoeien, want het zijn namelijk zijn vrienden.

De ik ga weg naar mijn vrienden zonder het te zeggen relatie.

Bij deze relatie kan je verwachten dat zijn vrienden niet eens weten dat je bestaat, want je vriend is plots weg en je weet dat hij bij zijn vrienden is, maar je hebt ze nog nooit gezien en je zal ze ook nooit leren kennen.

 

 

Ach je hebt verschillende vriendjes met hun vrienden, maar soms moet je ook gaan nadenken, want wat is belangrijker jij als zijn relatie of zijn vrienden?

Advertenties

7 thoughts on “boyfriendtroubles #5 vrienden

  1. Ik vind dat als je een relatie hebt je het leuk met elkaar hebt, leuk hebt met elkaar en vrienden maar ook dat je het leuk hebt zonder elkaar. Je moet je niet aan elkaar vast houden maar ook je eigen leven hebben ook al heb je een relatie.

    Liked by 1 persoon

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s