Boyfriendtroubles #3 toekomst☀️🌹⌚️

 

De toekomst een heel belangrijk onderwerp in een relatie, want wat als de toekomst er voor allebei heel anders uitziet? Wat moet je dan doen? Volg je je eigen weg of laat je je droom varen voor die van je liefde. Deze ‘aflevering’ van boyfriendtroubles zal er anders uitzien dan de andere delen het is namelijk best wel moeilijk om steeds weer een naam te geven aan de verschillende soorten liefdes.

De een wil gaan reizen de ander wil het liefst op de plek blijven waar hij/zij nu is, maar wat nou als je een relatie hebt met deze persoon en je bent precies het tegenovergestelde laat jij je droom om de wereld te ontdekken/in een andere provincie wonen laten varen voor je liefde die op zijn of haar plek wil blijven? Keuzes maken is heel moeilijk zeker in een relatie jij wil het liefste je droom volgen (ook al komt hij helemaal niet uit het blijven dromen is fantastisch), maar jij wil ook samen met je lieverd zijn. Wat is het aller beste om te doen?

Hiervoor moeten er keuzes gemaakt worden en misschien afspraken. Je kan natuurlijk kiezen dat je je droom laat varen en je gaat settelen op de plek waar je liefde dat wil, maar misschien krijg je dan later spijt dat je nooit je droom hebt kunnen volgen en dan komt er een ruzie met je liefde en dat wil je liever ook niet. Het aller beste is om te gaan praten niet alleen met je liefde, maar ook met je familie, vriendinnen ook zij kunnen je helpen met een keuze maken. Het zal niet makkelijk zijn om een keuze te maken, maar keuzes maken beïnvloeden je leven zo kan je kiezen en dromen over wat je maar wilt.

Op dit moment praat je met je liefde over de toekomst jij wil spannende dingen gaan doen als je klaar bent met school, maar je liefde wil een huisje gaan zoeken (het liefst vlakbij de plek waar hij/zij nu woont want dat is makkelijk) wat ga je dan doen? Kies je voor je liefde en laat je je droom van wat je na je school jaren gaat doen varen of ga je doen wat je altijd hebt willen doen? Als je eenmaal een relatie krijgt dan zul je ook nieuwe dromen krijgen, maar als je zou moeten kiezen tussen je droom volgen of je droom laten varen? Volg je droom en blijf dromen als je zo enthousiast bent misschien laat je liefde zich overhalen en gaat hij met je mee je droom volgen deze liefde is dan echt een schat en zal er altijd voor je zijn.

Het kan ook zijn dat je liefde niet met je meegaat en boos wordt, omdat jullie niet hetzelfde denken ik zou zeggen dumpen, want je wil toch niet dat iemand jou droom laat varen zodat ze krijgen wat ze willen? Deze mensen zijm soms ook verwend, omdat je altijd alles hebben gekregen wat ze maar wilden als je er mee kan leven om je droom te laten varen dan kan je bij deze persoon blijven, maar werk je hard voor je droom en wil je Helmut laten komen dan moet je dat zeker doen, want niks mag jou en je droom uit de weg staan. Je kan het laat je niet tegenhouden door de mensen die zeggen dat je het niet kan, want als je het niet probeert zal je er ook nooit achter komen.

 

Heb jij een probleem of een situatie waarvan je denkt Jessica zou je die ook willen bespreken onder dit onderwerp? Dan mag je dat altijd zeggen via de reacties of via een privé bericht op Instagram. Jessixa__x

Advertenties

4 thoughts on “Boyfriendtroubles #3 toekomst☀️🌹⌚️

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s