Boyfriend troubles #1 tatoeages

Hey hey

vanaf vandaag ga ik met een geheel nieuw item beginnen op mijn blog namelijk het onderwerp boyfriend troubles. (Als je een vriendin heb kan dit natuurlijk ook) in dit item ga ik het over verschillende onderwerpen hebben waar je als vriend en vriendin, vriendin en vriendin of vriend en vriend mee te maken kan krijgen in een relatie. (Niet iedereen krijgt hiermee te maken) het aller eerste onderwerp waar ik het over ga hebben is tatoeages.

Tatoeages wat een prachtige versiering voor je lichaam zelf ben ik (net zoals genoeg andere mensen) heel erg dol op als je in een relatie zit en je wilt een tatoeages heb je het er daar meestal met je partner over zo zijn er verschillende soorten partners op het gebied van tatoeages.

De ik vind het mega leuk dat je een tatoeage neemt partner

Deze partner is heel blij voor je dat je iets wilt gaan doen met tatoeages deze partner zal ook je hand vast gaan houden als het zeer doet en hij of zij zal je helpen om maar de beste tatoeage shop te gaan, want alleen de beste is goed genoeg voor je liefde.

De Ik vind het wel okay dat je een tatoeage neemt partner

Deze partner vind het goed dat je wilt doen, maar hij of zij staat er niet 100% achter, want wat als je gaat twijfelen of wat als je hem toch niet meer mooi vind deze partner zal ook met je meegaan naar de tatoeage shop en je hand vast houden, omdat hij of zij van je houd.

De ik denk na over de tatoeage partner

Deze partner is het er niet mee eens dat je een tatoeage neemt, maar hij of zij isΒ het niet aan je laten merken deze partner zou meegaan naar de tatoeage shop, maar hij of zij zal niet je hand vast gaan houden als je het eng zou gaan vinden.

De als je een tatoeage neemt hoef ik je niet meer te zien partner

Deze partner gelijk dumpen hij of zij hou niet echt van je, want deze partner zal je gaan proberen om te praten, omdat hij niet fan is van tatoeages of hij of zij kan je heel lelijk vinden deze partner zal dus ook niet met je mee gaan naar de tatoeage shop voor je tatoeage, want hij probeert je heel erg om te praten en als je niet luisterde naar wat hij wil maakt hij het uit. Okay gelijk uitmaken is misschien heel erg hard, maar de tatoeage zal er voor altijd zijn dus je partner zal er nooit aan wennen, misschien blijft hij nog een tijdje bij je maar er is een grote kans dat het uit gaat.

 

deze 4 soorten partners zijn er in de vorm van tatoeages, misschien (hoogst waarschijnlijk) zijn er nog meer soorten partners van het tatoeage onderwerp, maar dit zijn er 4 die ikzelf kon bedenken. Als jij een tatoeage en je partner wil absoluut niet dat je er 1 neemt wat zou jij dan doen? Laat je je tatoeage droom dan varen of neem je de tatoeage nog steeds?

Advertenties

18 thoughts on “Boyfriend troubles #1 tatoeages

  1. Pingback: Boyfriendtroubles #2 ruzie | Lipsticks and sneakers

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s