Waarom meiden met kort haar ook geluk hebben.

image

Waarom meiden met kort haar geluk hebben.

Je zal er niet gelijk aan denken, een meisje of vrouw met kort haar dat is toch helemaal niet mooi en vrouwelijk? Je kan je denk ik niet voor stellen hoe vrouwelijk meisjes en vrouwen eruit kunnen zien met kort haar of je kan het je wel voor stellen, maar niet heel makkelijk. Als je kort haar hebt heb je natuurlijk een heleboel voordelen dan meiden die lang haar hebben.

– Met kort haar ben je zoveel eerder klaar met je haar borstelen in de plaats van dat je een half uur bezig bent (kleine overdrijven.) ben je misschien net 10 minuutjes bezig.
– Je hoeft minder spul in je haar te doen. Met kort haar blijft je haar ook meestal zitten als je er mooie krullen in doet, maar maak je krullen met lang haar dan zul je merken dat je krullen soms het einde van de dag niet halen.
– Je hebt minder shampoo nodig. Je kan het kort haar lang met een fles shampoo mee gaan als je niet steeds veel te veel pakt voor je haar en dat betekend dat je bespaard geld wat je weer kan uitgeven aan leuke kleren of schoenen.
– Je haar föhnen gaat zo veel sneller. Als je met lang haar wel echt een half uur bezig bent, ben je met kort haar, maar een minuutje of tien bezig. (Ja uit ervaring)
– Als je zelf je haar wilt verven heb je voor kort haar minder verg nodig dan voor lang haar. Ja weer wat geld besparen wat je weerskanten gaan uitgeven daarna aan kleren en schoenen.
– Je kam je haar zoveel volume geven als je het op de kop borstelt. Met lang haar kan dit ook, maar aks je kirt haar hebt valt het toch nog ietsje meer op.
– Als je extreem kort haar hebt kan je ook gel gebruiken om het goed in balans te laten zitten.
Hebben jullie nog tips of handige trucs voor meiden met kort tot half lang haar?

Advertenties

13 thoughts on “Waarom meiden met kort haar ook geluk hebben.

Hey. it would be great if you would like to respond to my post.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s